Εξοπλισμός από ανοξείδωτο χάλυβα με επένδυση από γυαλί

Ο γυάλινος εξοπλισμός από Taiji είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι 304 ή 316L και είναι επενδεδυμένος με το ανώτερο γυαλί μας. Μπορεί να προστατεύσει τέλεια το μέσο από το να μολυνθεί από ιόντα σιδήρου.

Detailed description

Εξοπλισμός από ανοξείδωτο χάλυβα με επένδυση από γυαλί
Ο γυάλινος εξοπλισμός από Taiji είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι 304 ή 316L και είναι επενδεδυμένος με το ανώτερο γυαλί μας. Μπορεί να προστατεύσει τέλεια το μέσο από το να μολυνθεί από ιόντα σιδήρου. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα GMP, ο αντιδραστήρας χάλυβα με επένδυση από γυαλί μπορεί να ικανοποιήσει υψηλότερες απαιτήσεις για την ασφάλεια των χειριστών και την ποιότητα των προϊόντων.


Συλλογή προϊόντων

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Η διαχωριστική φλάντζα και οι σφιγκτήρες που χρησιμοποιούνται στον εξοπλισμό από ανοξείδωτο ατσάλι με επένδυση από γυαλί είναι όλα κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Με βάση το αίτημα του πελάτη, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε θερμομόνωση στην εξωτερική επιφάνεια του εξοπλισμού επεξεργασίας χάλυβα.

Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμού από ανοξείδωτο χάλυβα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας που κατασκευάζονται στην Κίνα, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ανταγωνιστική τιμή.

Hot Tags: Γυαλί-επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα εξοπλισμού, Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, που κατασκευάζονται στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Feedback