Γυαλισμένος σωλήνας και κελύφος εναλλάκτη θερμότητας

Ο εναλλάκτης θερμότητας κελύφους και σωλήνα από Taiji είναι ιδανικός για την εξάτμιση, τη θέρμανση, τη συμπύκνωση και την ψύξη διαβρωτικών υλικών. Χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση μεταφοράς θερμότητας, συμπαγές μέγεθος και εκτεταμένες εφαρμογές.

Detailed description

Υαλοκαθαρισμένο κελύφος και εναλλάκτης θερμότητας σωλήνα
Κύρια χαρακτηριστικά
1. Ο εναλλάκτης θερμότητας με επένδυση από γυαλί είναι ο εξοπλισμός με επένδυση από γυαλί που έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει μέρος της θερμότητας από το θερμό υγρό στο ψυχρό υγρό. Ο θερμικός εναλλάκτης με γυάλινη επένδυση είναι γρήγορος στη μεταφορά θερμότητας, δηλ. 30% πιο γρήγορα από τον συνηθισμένο εναλλάκτη θερμότητας.
2. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε χημικές παραγωγές ως θερμάστρα, ψυγείο, συμπυκνωτή, εξατμιστή και επαναθερμαντήρας.
3. Ο εναλλάκτης θερμότητας κελύφους και σωλήνα Taiji είναι ιδανικός για την εξάτμιση, τη θέρμανση, τη συμπύκνωση και την ψύξη διαβρωτικών υλικών. Χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση μεταφοράς θερμότητας, συμπαγές μέγεθος και εκτεταμένες εφαρμογές.
4. Με βάση τις ανάγκες των πελατών, ο εναλλάκτης θερμότητας με γυάλινη επένδυση μπορεί να καλύπτεται από ανοξείδωτο χάλυβα.


Συλλογή προϊόντων

Image001 (001) .jpg

Υαλοκαθαρισμένο κέλυφος και εναλλάκτης θερμότητας σωλήνα


Image002 (001) .jpg

Γυαλί με επένδυση κελύφους και σωλήνα με εξωτερική επίστρωση


Image003 (001) .jpg

Υαλοκαθαρισμένο κέλυφος και εναλλάκτης θερμότητας σωλήνα


Image004 (001) .jpg

Υαλοκαθαρισμένο κέλυφος και εναλλάκτης θερμότητας σωλήνα


Image005 (001) .jpg

Υαλοκαθαρισμένο κέλυφος και εναλλάκτης θερμότητας σωλήνα

Image006 (001) .jpg

Γυαλί με επένδυση Shell και εναλλάκτη θερμότητας δίσκου


Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές εναλλάκτη θερμότητας με σωλήνες και κελύφη, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας που κατασκευάζονται στην Κίνα, καλώς να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ανταγωνιστική τιμή.

Hot Tags: Γυαλί-επένδυση σωλήνα και κελύφους εναλλάκτη θερμότητας, Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, που κατασκευάζονται στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Feedback