Φίλτρο Nutsche με επένδυση από γυαλί

Ιδιαίτερα, είναι ιδανικό για τον διαχωρισμό στερεού-υγρού από δηλητηριώδες μέσο, εύφλεκτο και εκρηκτικό μέσο και το μέσο που πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με τον αέρα.

Detailed description

Φίλτρο Nutsche με επένδυση από γυαλί
Κύρια χαρακτηριστικά του φίλτρου Nutsche με επένδυση από γυαλί
1. Το γυάλινο φίλτρο που κατασκευάζεται από την Taiji χρησιμοποιείται ευρέως για τον διαχωρισμό στερεών-υγρών από διαβρωτικά υλικά. Ιδιαίτερα, είναι ιδανικό για τον διαχωρισμό στερεού-υγρού από δηλητηριώδες μέσο, εύφλεκτο και εκρηκτικό μέσο και το μέσο που πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με τον αέρα.
2. Το φίλτρο nutsche μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό συνθήκες πλήρους κενού ή όπου η μέγιστη θετική πίεση είναι 6kpa.
3. Το σακάκι που σχεδιάζουμε για το φίλτρο διαχωρισμού στερεών-υγρών μπορεί να θερμαίνει ή να ψύχει το υγρό σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες.
4. Σχεδιάζουμε μια υδραυλική συσκευή ανύψωσης στο κάτω μέρος αυτού του εξοπλισμού διήθησης. Βοηθά στην αφαίρεση του κέικ φίλτρου και στην αντικατάσταση του υφάσματος φίλτρου.


Συλλογή προϊόντων

Image001 (001) .jpg

Image002 (001) .jpg

Image003 (001) .jpg


Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές φίλτρων και προμηθευτών φίλτρου με καπάκι από γυαλί, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας που κατασκευάζονται στην Κίνα, καλώς να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ανταγωνιστική τιμή.

Hot Tags: Γυαλί-επενδεδυμένα nutsche φίλτρο, Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, που κατασκευάζονται στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Feedback