Γυαλισμένη στήλη

Σύμφωνα με τις διαφορετικές συνθήκες της διαδικασίας, η χαλύβδινη στήλη με επένδυση από γυαλί προσφέρει μια επιλογή από γυάλινη πλάκα, πλέγμα οθόνης PTFE και πλάκα GRP.

Detailed description

Γυαλισμένη στήλη
Κύρια χαρακτηριστικά της στήλης Taiji Glass-Lined
1. Με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή κολώνων με επένδυση από γυαλί, το Taiji διαθέτει επαχθείς και κορυφαία τεχνολογία σε αυτά τα προϊόντα.
2. Αυτός ο εξοπλισμός με γυάλινη επένδυση από την Taiji έρχεται με κάθε είδους προδιαγραφές και μπορεί να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προδιαγραφές των πελατών.
4. Οι στήλες με γυάλινη επένδυση είναι τύπου σακάκι και τύπου σακάκι.
5. Σύμφωνα με διαφορετικές συνθήκες διεργασίας, η χαλύβδινη στήλη με επένδυση από γυαλί προσφέρει μια επιλογή από γυάλινη επένδυση, πλάκα από PTFE και πλάκα GRP.


Συλλογή προϊόντων

Image001 (001) .jpg


Image002 (001) .jpg

Γυάλινη στήλη με σακάκι

Image003 (001) .jpg

Γυαλιστερό τσάι

Image004 (001) .jpg

Διπλή γυάλινη πλάκα με γυάλινη επένδυση


Είμαστε ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές κολώνων με γυάλινη επένδυση, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας που κατασκευάζονται στην Κίνα, καλώς να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ανταγωνιστική τιμή.

Hot Tags: Γυάλινη στήλη, Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, κατασκευασμένο στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Feedback