Κάλυμμα περιβλήματος (για αντιδραστήρα με επένδυση από γυαλί)

Εδώ θα βρείτε τις ανώτερες λύσεις καλύμματος που χρησιμοποιούνται για τους αντιδραστήρες με επένδυση από γυαλί. Εξασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία και την ευκολία ανοίγματος και καθαρισμού.

Detailed description

Κάλυμμα περιβλήματος για αντιδραστήρα με επένδυση από γυαλί
Ως κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού με υαλοπίνακες και εξαρτημάτων εξοπλισμού επεξεργασίας, η Taiji προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξαρτημάτων αντιδραστήρων για την ασφαλή συγκράτηση επικίνδυνων χημικών ουσιών στον αντιδραστήρα και υψηλή ασφάλεια χειριστή καθώς και βελτιωμένη απόδοση επεξεργασίας και ποιότητα προϊόντος. Εδώ θα βρείτε τις ανώτερες λύσεις καλύμματος που χρησιμοποιούνται για τους αντιδραστήρες με επένδυση από γυαλί. Εξασφαλίζουν την ασφαλή λειτουργία και την ευκολία ανοίγματος και καθαρισμού.


Συλλογή προϊόντων

image001(001).jpg

Εξώφυλλο

image002(001).jpg

Κάλυμμα περιστρεφόμενου με γυαλί

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. Κάλυμμα περιστρεφόμενου δακτυλίου με δακτύλιο προστασίας και συσκευή ανοίγματος με υποβοήθηση ελατηρίου
Αυτό το σύστημα καλύμματος μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα στην κορυφή των αντιδραστήρων με επένδυση από γυαλί. Η διάταξη ελατηρίου επιτρέπει το άνοιγμα και κλείσιμο του καλύμματος. Ο δακτύλιος προστασίας προστατεύει το φρεάτιο από τη φθορά και τις ζημιές κατά τη σίτιση.


2. Καλύψτε το κάλυμμα με το γυαλί όρασης
Το κάλυμμα του περιβλήματος του αντιδραστήρα με υαλοπίνακες είναι ένα αναβαθμισμένο προϊόν. Είναι καταλληλότερο για τον αντιδραστήρα να χρησιμοποιεί σύστημα καθαρισμού CIP. Ενσωματώνουμε το γυαλί θέασης μέσα στο κάλυμμα μέσω θερμοσυσσωμάτωσης υψηλής θερμοκρασίας. Αυτό καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό του γυαλιού ανάγνωσης. Το κάλυμμα του διαδρόμου είναι πιο εύκολο να ανοιχτεί λόγω της γρήγορης διάταξης ανοίγματος.


Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές που καλύπτουν τα καλύμματα των αυτοκινητοδρόμων (για τους αντιδραστήρες με επένδυση από γυαλί), δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας που κατασκευάζονται στην Κίνα, καλώς να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ανταγωνιστική τιμή.

Hot Tags: (Για τον αντιδραστήρα με επένδυση από γυαλί), Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, κατασκευασμένο στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Feedback