Σμάλτο υψηλής απόδοσης

Επίσης γνωστό ως υαλοειδές σμάλτο έρχεται με εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση όξινου και αλκαλικού μέσου, μηχανικό σοκ και απότομη μεταβολή θερμοκρασίας. Ειδικά, μπορεί να αντισταθεί στη διάβρωση από όλα τα οργανικά και ανόργανα οξέα, τους οργανικούς διαλύτες και την ασθενή βάση εκτός από το υδροφθορικό οξύ και το ισχυρό φωσφορικό οξύ.

Detailed description

Σμάλτο υψηλής απόδοσης για γυάλινη επένδυση
Το σμάλτο TJ09 για γυάλινη επένδυση αναπτύσσεται ανεξάρτητα από το Taiji και διαθέτει εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις που έχουν φτάσει σε διεθνές επίπεδο. Για παράδειγμα, το βιομηχανικό σμάλτο πορσελάνης, επίσης γνωστό ως υαλοειδές σμάλτο, διαθέτει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση όξινου και αλκαλικού μέσου, μηχανικό σοκ και απότομη μεταβολή θερμοκρασίας. Ειδικά, μπορεί να αντισταθεί στη διάβρωση από όλα τα οργανικά και ανόργανα οξέα, τους οργανικούς διαλύτες και την ασθενή βάση εκτός από το υδροφθορικό οξύ και το ισχυρό φωσφορικό οξύ.


Συλλογή προϊόντων

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

Το σμάλτο TAIJI υιοθετεί διεργασίες διεθνούς προηγμένης σύντηξης ηλεκτρικών κλιβάνων και ακριβή σύνθεση για σμάλτο, ελέγχει αυστηρά κάθε παραγωγική διαδικασία και εγγυάται πλήρως την ποιότητα του σμάλτου.
Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας διεργασίας πυροσυσσωμάτωσης, με την ακριβή σύνθεση και τον αυστηρό έλεγχο της διαδικασίας, η ποιότητα του υαλοπίνακα Taiji είναι σίγουρα εγγυημένη.


Καμπύλες διάβρωσης

Οι πίνακες καμπύλης διάβρωσης δείχνουν την τυπική διαβρωτικότητα του όξινου και αλκαλικού μέσου. Καθώς ο ρυθμός διάβρωσης είναι μικρότερος από 0,1 mm / έτος, αυτό σημαίνει ότι το μέσο έχει πολύ αδύναμη διάβρωση στη γυάλινη επένδυση. Έτσι, συνιστάται. Όταν η ταχύτητα διάβρωσης είναι εντός 0.1 ~ 0.2mm / year, η διάβρωση δεν μπορεί να παραμεληθεί. Πρέπει να γίνεται τακτική επιθεώρηση για να διαπιστωθεί πόσο έχει διαβρωθεί η γυάλινη επένδυση. Όταν ο ρυθμός διάβρωσης είναι μεγαλύτερος από 0,2 mm / έτος, ωστόσο, το μέσο είναι πολύ διαβρωτικό για τη γυάλινη επένδυση και ως εκ τούτου δεν συνιστάται εδώ.


Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές σμάλτου υψηλής απόδοσης και προμηθευτές, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ποιότητα. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας που κατασκευάζονται στην Κίνα, καλώς να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ανταγωνιστική τιμή.

Hot Tags: Υψηλής απόδοσης σμάλτο, Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, που κατασκευάζονται στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Feedback