Υαλοκαθαρισμένη από γυαλί

Ο θερμικός σωλήνας με γυάλινη επένδυση έχει σχεδιαστεί με άκρο τανταλίου για ανίχνευση θερμοκρασίας και PT100 πλατίνα RTD στο κάτω μέρος του. Εξασφαλίζει την ακριβή και πραγματική μέτρηση της αλλαγής θερμοκρασίας μέσα στον αντιδραστήρα με επένδυση υάλου.

Detailed description

Υαλοκαθαρισμένη από γυαλί
Κύρια χαρακτηριστικά
1. Η θερμαινόμενη με γυαλί θερμομόνωση έχει σχεδιαστεί με ένα άκρο ταντάλι για την ανίχνευση θερμοκρασίας και PT100 πλατίνα RTD στο κάτω μέρος της. Εξασφαλίζει την ακριβή και πραγματική μέτρηση της αλλαγής θερμοκρασίας μέσα στον αντιδραστήρα με επένδυση υάλου.
2. Το τμήμα του αντιδραστήρα με επένδυση από γυαλί ενσωματώνει τις λειτουργίες του διακένου ρευστού και τη μέτρηση της θερμοκρασίας.


Συλλογή προϊόντων

Image001 (001) .jpg

Υαλοκαθαρισμένη από γυαλί


Image002 (001) .jpg

Σωλήνα τροφοδοσίας


Image003 (001) .jpg

Τύπος φλάντζας


Image004 (001) .jpg

Σωλήνα τροφοδοσίας


Image005 (001) .jpg

Υαλοκαθαρισμένη από γυαλί


Image006 (001) .jpg

Σωληνάριο τροφοδοσίας με λυγισμένο άκρο


Image007 (001) .jpg

Σωλήνα τροφοδοσίας

Image008 (001) .jpg

Σωλήνα τροφοδοσίαςΕίμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές θερμαινόμενων υαλοπινάκων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας που κατασκευάζονται στην Κίνα, καλώς να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ανταγωνιστική τιμή.

Hot Tags: Υαλοβάμβακα, Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, κατασκευασμένο στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Feedback