Γυαλισμένη βαλβίδα με επένδυση από γυαλί

Η βαλβίδα καθαρισμού μπορεί να είναι εξοπλισμένη με άκρο ταντάλι για να πραγματοποιήσει τη μέτρηση της θερμοκρασίας στον αντιδραστήρα σε πραγματικό χρόνο και έτσι να αποφευχθεί η καθυστέρηση της θερμοκρασίας ή το σφάλμα που προκαλείται από τη χρήση θερμοσίφωνα.

Detailed description

Γυαλισμένη βαλβίδα με επένδυση από γυαλί
Κοινές βαλβίδες εξαερισμού με γυάλινη επένδυση
Η υαλοκαθαρισμένη βαλβίδα εξαέρωσης χρησιμοποιείται ειδικά ως βαλβίδα αποστράγγισης στο κάτω μέρος ή βαλβίδα εξαγωγής βαλβίδας για αντιδραστήρες με γυάλινη επένδυση. Το σώμα της βαλβίδας κατασκευάζεται από χυτοσίδηρο ή χάλυβα και τόσο η εσωτερική επιφάνεια του σώματος της βαλβίδας όσο και η εξωτερική επιφάνεια του πυρήνα της βαλβίδας είναι επενδεδυμένα με γυαλί υψηλής απόδοσης. Ο πυρήνας της βαλβίδας σφραγίζεται με συμπίεση του δακτυλίου στεγανοποίησης PTFE. Αυτή η βαλβίδα εκκένωσης με επένδυση από γυαλί κατηγοριοποιείται σε δύο τύπους: Τύπος άνω-μετακίνησης και Τύπος κάτω-μετακίνησης.


Συλλογή προϊόντων

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Ενεργοποιημένη με αέριο υαλοκαθαρισμένη βαλβίδα


image004(001).jpg

Γυαλισμένη βαλβίδα με επένδυση από γυαλί


image005(001).jpg

Κοινές βαλβίδες εξαερισμού με γυάλινη επένδυση

image006(001).jpg

Γυαλισμένες βαλβίδες με επένδυση από γυαλί


Η βαλβίδα καθαρισμού μπορεί να είναι εξοπλισμένη με άκρο ταντάλι για να πραγματοποιήσει τη μέτρηση της θερμοκρασίας στον αντιδραστήρα σε πραγματικό χρόνο και έτσι να αποφευχθεί η καθυστέρηση της θερμοκρασίας ή το σφάλμα που προκαλείται από τη χρήση θερμοσίφωνα. Επιπλέον, με την αλλαγή της συσκευής που ενεργοποιείται με αέρα για τον πυρήνα της βαλβίδας, μπορείτε να ελέγξετε εξ αποστάσεως την εκκένωση του αντιδραστήρα.


Γυαλισμένες βαλβίδες με επένδυση από γυαλί
Αυτή η βαλβίδα εκτόνωσης με στεγανοποιητικό φυσητήρα είναι μια εναλλακτική λύση στην βαλβίδα καθαρισμού με στεγανωτική στεγανοποίηση. Εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση σφράγισης, ευκολία καθαρισμού και δυνατότητα απόσυρσης υψηλότερης πίεσης λειτουργίας. Το σώμα της βαλβίδας χυτεύεται με μέθοδο σφράγισης, η οποία βελτιώνει δραστικά την αντοχή του υλικού. Θερμοκρασία λειτουργίας: -19 ℃ -200 ℃; Πίεση εργασίας: 0.6Mpa-1.6Mpa.


Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές με επένδυση από γυαλί, με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας που κατασκευάζονται στην Κίνα, καλώς να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ανταγωνιστική τιμή.

Hot Tags: Γυάλινη βαλβίδα με επένδυση από γυαλί, Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, κατασκευασμένο στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Feedback