Συσκευή ανάδευσης με γυάλινη επένδυση (με αποσπώμενη λεπίδα)

Αυτός ο τύπος αναδευτήρα χάλυβα με επένδυση από γυαλί θα μεγιστοποιήσει την ευελιξία της διαδικασίας σας επιτρέποντας την εγκατάσταση, αφαίρεση και αλλαγή των λεπίδων ανάδευσης σε διάφορους τύπους χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το κάλυμμα του αντιδραστήρα.

Detailed description

Γυαλισμένος αναδευτήρας με αφαιρούμενη λεπίδα
Η Taiji έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα αναδευτήρων με γυάλινη επένδυση με αφαιρούμενα πτερύγια. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που δεν είναι εύκολο να αλλάξει ο γυάλινος αναδευτήρας. Αυτός ο τύπος αναδευτήρα χάλυβα με επένδυση από γυαλί θα μεγιστοποιήσει την ευελιξία της διαδικασίας σας επιτρέποντας την εγκατάσταση, αφαίρεση και αλλαγή των λεπίδων ανάδευσης σε διάφορους τύπους χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το κάλυμμα του αντιδραστήρα. Εκεί, η μηχανική σφράγιση του αντιδραστήρα δεν διαταράσσεται και έτσι μειώνεται το κόστος συντήρησης. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τους κλειστούς τύπου υαλοπίνακες αντιδραστήρες.


Συλλογή προϊόντων

image001(001).jpg

Διάφορες λεπίδες αναδευτήρα με επένδυση από γυαλί

image002(001).jpg

Τύπος στροβίλου CBT

image003(001).jpg

Τύπος έλικας TBF

image004(001).jpg

Τύπος στροβιλοειδούς λεπίδας PBI

image005(001).jpg

Τύπος στροβίλου με ευθεία λεπίδα VBT

image006(001).jpg

Τύπος στροβίλου με καμπύλη λεπίδα MIG

image007(001).jpg

Τύπος στροβίλου τύπου VDT

image008(001).jpg

ANC Anchor Type

image009(001).jpg

Τύπος συνδυασμού CBT + TBF


Αρχή εγκατάστασης
Τροφοδοτήστε το άζωτο στον άξονα του αναδευτήρα. Σύμφωνα με την αρχή της θερμικής διαστολής και συστολής, ο άξονας θα συρρικνωθεί στην εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία και έτσι θα επιτρέψει την εύκολη τοποθέτηση της λεπίδας του αναδευτήρα πάνω σε αυτό. Καθώς η θερμοκρασία επιστρέφει σε κανονική κατάσταση, ο άξονας διευρύνεται και είναι στενά συνδεδεμένος με τη λεπίδα.


Τύποι λεπίδων
Αυτός ο τύπος αναδευτήρα με γυαλί έρχεται σε τύπους πολλαπλών λεπίδων, όπως πτερύγιο τουρμπίνας CBT, λεπίδα προπέλας TBF, λεπίδα PBT, ευθεία λεπίδα VBT, καμπύλη λεπίδα MIG, πτερύγιο στροβίλου δίσκου VDT, άγκυρα ANC, συνδυασμός CBT + TBF κλπ.


Μείωση και
Μεταφορά θερμότητας

Γαλακτωματοποίηση

Εναιώρημα

Διασπορά αερίου

Υψηλό ιξώδες

Μίξη χαμηλού επιπέδου

CBT

Εξοχος

Καλός

Καλός

Επαρκής

Επαρκής

Εξοχος

TBF

Εξοχος

Επαρκής

Καλός

Επαρκής

Καλός

Επαρκής

ΑΒΤ

Εξοχος

Καλός

Εξοχος

Επαρκής

Καλός

Επαρκής

VBT

Καλός

Εξοχος

Επαρκής

Επαρκής

Επαρκής

Επαρκής

MIG

Εξοχος

Καλός

Καλός

Επαρκής

Επαρκής

Επαρκής

VDT

Καλός

Καλός

Καλός

Εξοχος

Επαρκής

Επαρκής

ANC

Επαρκής

Φτωχός

Επαρκής

Φτωχός

Καλός

Καλός

CBT + TBF

Εξοχος

Εξοχος

Εξοχος

Εξοχος

ΕξοχοςΕίμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές αναδευτήρα με αφαιρούμενους δίσκους (με αφαιρούμενη λεπίδα), δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα. Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας που κατασκευάζονται στην Κίνα, καλώς να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας για περισσότερες πληροφορίες. Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ανταγωνιστική τιμή.

Hot Tags: Γυαλί-επένδυση αναδευτήρα (με αφαιρούμενη λεπίδα), Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, που κατασκευάζονται στην Κίνα
Συναφή προϊόντα
Feedback